A csigasij.hu a működése során sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

 

 

Termékek Menü

Bearpaw reflexíjak

30 év Bodnik garanciával!

A Bearpaw Bodnik garancia (Bodnik garancia) új és teljesen egyedi globális sztenderdeket állít fel a hagyományos íjak területén. Mindegyik Bearpaw Bodnik íj kézzel készül és az egyedi készítésű íjak minőségével vetekszik. Még a legolcsóbb Bearpaw Bodnik íj is a cég legjobb tudása és szenvedélyével készül. A karok megmunkálása és az íjak teljesítménye rendelkeznek mindazokkal a tulajdonságokkal amelyeket egy kíváló íjtól elvárunk. Így csiszolják precíz eszközzé az íjakat.

A Bearpaw Bodnik gyártó 100%-ban az íjak termékminősége és a hatékonysága mögött áll. Ezért fogadta el az "íj élettartama" garanciát. A Bodnik garancia a teljes íjra vonatkozik, mivel a gyártó meggyőződése, hogy a minőség nem az íj tulajdonosától függ. Ezért amennyiben az íj egy új tulajdonoshoz kerül, a 30 év garancia akkor érvényes maradt (ellentétben más gyártókkal). Az anyagok választása és a használt vesszők súlya sem befolyásolja a garanciát. A 30 éves Bodnik garancia az alábbi szerint érvényes:

Garancia érvényesítés feltételei: 

  • Eltört karok
  • A laminált részek szétválása
  • Repedések a karokban vagy a laminált karokban
  • Törések és repedések a középrészben
  • Végek törése

Garancia nem érvényesíthető:

  • Amennyiben az íjat nem megfelelően vagy hanyagul kezelték
  • Az íj szándékos megrongálása esetén
  • Karok csavarodása amennyiben az íjat több mint 6 hónapja használták
  • Rendes használatból kopások és elhasználódás esetén

A garancia érvényesítés esetén:

Amennyiben lehetséges az íjat megjavítják. Amennyiben a javítás nem lehetséges akkor az íjat kicserélik.

Mit jelent ez a garancia a vásárlónak?

A vásárló elküldi az íjat csomagban vagy a Bearpaw gyártójának vagy a márka forgalmazójának ahonnak az íjat vásárolták. Az íj mellé csatolni kell a vásárlásról a számla másolatát (ammenyiben használtan vásárolja az íjat mindig kérje el az előző tulajdonostól a számlát). A beküldés szállítási költségeit a vásárlónak kell állnia. És itt megszünik a vásárló dolga a garancia érvényesítésében. 

A Bearpaw íjak gyártójánál a beküldött íjat bevizsgálják. Amennyiben lehetséges az íjat megjavítják és visszaállítják a teljes működőképességét. Természetesen térítésmentesen.

Amennyiben a javítás nem lehetséges, akkor a vásárlót rtesíti a gyár erről, és az íjat egy újra cserélik (lehet újabb modell de ugyanabból a típusból). A teljes csere teljes költségeit a gyártó fedezi 100%-ban. 

A javított vagy a kicserélt íjat térítésmentesen visszaküldik a vásárlónak.

Rendezés:
Nézet: